HAPPY BIRTHDAY TO MY MOM N DAD.... I LOVE U BOTH SOO MUCH

1:15:00 AM 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum semua...

Kali ni no mereng2 i hope but when i starting to write of coz lah i can't control my hand..
so wutever i think it just directly pour to my hand to type on this dark soft keyboard....
kali ni nak story morry pasal my belved parents yang sedaya upaya, bekerja keras mengerah tenaga membesarkan i yang sememangnya besar sejak baby...kekeke

Jasamu tak terbalas di dunia, hanya mampuku berdoa saja pada yang Maha Esa untuk segala kebaikan dan usaha titik peluh mu membesarkan diri ini...*wah ayt, agk2 leh tulis novel tak???*
fyi, they both lahir on the same date which is 12th July....but diff year...
my mom sangt2 sopan n lemah lembut....hahaha but i tak taw mana sifat tu pada myself...
all i nmpk sifat2 terbalik kod of my mom..hahaha
my dad plak sangt2 garang...walaweii law tak dengar cakap mau kena tali pinggang beb...
wa da kena dulu..seram smpai skang...kakakaa *kantoi aku*
fyi wa kena coz malas g tuition. 

K la tamo cite banyak just hope my parents di panjangkan usia, di murahkan rezeki, di kurniakan kesihatan yang baik, di jauhkan dari musibah, jauh dari dengki khianat manusia lain...mintak2 Allah perkenaankan doa anakmu ini semoga dapat la kedua ibu bapa teman tgok teman keje hebat2 en3...


~Sekian, Wasallam~