Snokerling, Langkawi & New Year 2011

3:21:00 PM 6 Comments A+ a-


Salam semua...
tepat pukul 4 petang nanti millo dan seisi pejabat akan bertolak ke Langkawi Island...
Holiday ke??

owh tidak....
outstation jer....hihihhii

tapi kan, diorang je la yang wat inspection...
Millo dan sorang lagi kawan Millo ni dapat pelepasan tuk berehat serta bersuka ria di Pulau Langkawi itu...
hhohohoo...syukur alhamdulillah ada jugak orang nak sponsor Millo melancong...*terharu

orang dulu-dulu cakap..
sambil menyelam minum air...
Millo sebab x kawen lagi tak nak la minum air kat Tasik Dayang bunting tu kan...
kang tak sempat nak pape lagi...
baru nikah pas 10 bln da dpt bby...
ish ape aku merepek ni..
tak pe kalau dpt bby awal pun ok...rezeki tak tolak...heeeee

okeh, pasal sambil menyelam minum air ni, dah alang2 dapat bercuti kat sana ape lagi..
terus la sambut tahun baru ni...
well kalau nak tahu kan, ni la first time Millo sambut tahun baru..
becoz before this tahun baru je Millo sambut kat rumah dengan laptop dan drama Korea...
sebab Millo ni tak la gemar travel sangat...[tipu millo tipu]

heheee...;D

Kat sini Millo nak wish korang semua yang baca blog Millo ni sehat sejahtera, moga panjang umur dan murah rezeki....semoga tahun 2011 membawa kebaikan kepada diri masing-masing..
Millo doa my parents dimurahkan rezeki, sehat sejahtera, still jadi couple paling romantik dalam dunia...heheheh
n hoping 2011 will bring me a new brother-in-law....Weyh EE cepat kawen bagi aku ank sedara yang comel2...nak mata biwuu...hahahaha :)


Demam..:((

9:12:00 PM 11 Comments A+ a-

Salam semua...
mesti ada yang cakap, ape la Millomocca ni demam pun nak bagitau satu donia...
bajet diri tu Emma Watson, Paris Hilton, dan lain2...


Millo bukan bajet diri ke hape, tapi kalau da ada iras2 Eva mendez tu Millo rasa x salah nak gedik sama tulis yang Millo demam kan....
lalala...

Korang x faham perasaan seorang individu yang berada jauh dari ibu bapa macam aku nih..
ye la aku kat As ni, mak bapak kat London sana, macik kat Spain isketambola tu, kakak pulak kat err weyh ee bagi alamat tetap hang, aku kompius ...ok, senang citer Melbourne lah.

Semua jauh2 bagai, macam mana nak jumpa ketemu kan...
terpaksa la membujang di rantau orang untuk lagi sekali ...
owh, aku rasa mungkin aku demam kli ni sebab rindukan mereka-mereka itu....


Eva mendez dah demam, korang tak kesian ker weyh !!

da demam2 ni kan, selera pulak buat hal...dah la dapur rumah tu tak berasap sebab oder tong gas x sampai2 lagi...terpaksa la Millo tahan perasaan ,nafsu makan nih....

nak citer kat korang kan, sejak petang tadi lepas Millo makan ikan pari bakar cicah air asam, ade ulam2 sikit, ade sambal tumis ikan n sayur kacang buncis sikit...da cukup buat Millo makan sampai licin pinggan...sayangnya lepas 2 jam Millo rasa lapar balik...
mungkin hormon tak seimbang kot time2 demam nih tu yang jadi gitu tu...

kalau ibu baca ni, kami nak ibu buat kat kami...

>> sup ayam letak kentang banyak2 bubuh daun saderi macam wonder pets selalu makan tuh...;D
>> ayam masak lada hitam ala jawa yang ada ubi kentang n soun banyk2..hehehehe
>>daging masak berlada yang pedas hao hao tuh...perghh leleh air liur aku
nakkkk....warghhhh sedap nya kalau dapat makan sekarang ni...nak nak nakk!!!!

k lah...nak g tido dulu...
tata...

lebiu muah3...nah amik virus aku sikit wat kenang2an...hahaha