Sunday, May 8, 2011

Selamat Pengantin Baru 'Aisyah Arif dan Amri...=D

Assalamualaikum....
hohoho Millo baru sampai Sungai Petani terchenta petang kemarin tepat jam 
6.12 pm...
naik Transnasional skyview lagik....seat 4C...hohoh habis semua nak bg tau aihh...

nak citer pasal kenduri kahwen my friend kat kolej tu haa...

okeh siapakah gerangan si Raja & Ratu sehari tu...

ni haa...scroll down
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


suka pic ni...mereka sangat sporting dan sweet...


Semoga pernikahan 'Aisyah Arif dan Amri cepat2 diserikan dengan hero2 dan princess2 yang comel dan berkekalan selamanya...amin




Millo tak berapa pandai sangat nak wish orang kawen ni sebab ni first time member kawen depan mata...hahaha





 Eychah, Akma & Millo




last pic dengan pengantin coz rushing nak g airport dah time nih...


For u Mek selamat menjadi seorang isteri yang solehah, dan bakal ibu yang hebat kepada anak2 korang nanti...pas ni ntah bila nak jumpa lagi sebab Mek will be going to Japan with her hubby....
                      

3 comments:

zaly said...

SELAMAT PEGANTIN BARU.....

Errr... MILO BILA PLAK...??

Millomocca Danique said...

haha doa2 kan la Millo pulak pasni....

HANEA RHINE said...

cepat la kawen nok..pas ko , Dayah, pas Dayah, Faa.. pastu kalo ade jodoh dan calonnye baru aku..hehe

Post a Comment