My 400th Follower...Congrats Darling :D

1:16:00 PM 8 Comments A+ a-


Salam morning semua....tak kuo g memane ke...ehehee....

bangun pagi terus on Compaq ni terus bukak Fb tunggu mesej dari seberang ahahaha....mana nak taw dapat ole2 Blackberry x pun blueberry pun jadi la...

Millo nak ucapkan terima kasih kepada Cik Bella kite sebab sudi menjadi follower MillopunyaBlog yang ke 400....yeaaa Millo menjadi semakin glemer...ahaks *Glemer ke ????


Tengok header Cik bella kita ni dah tau dah yang blog dia boleh tahan sengal la kan..tapi bagi Millo blog cik adik manes ni sangat Fun...!! boleh layan tuk tenangkan perasaan or nak gelak ketawa...heheehe


P/s: Lepas ni nak mencari follower yang ke 500 plak la...seronok plak wat review blog nih...

8 comments

Write comments
Bella Bell
AUTHOR
February 26, 2011 at 1:33 PM delete

oyeahhh....1st time org bt review blog sy..tQ cik millo yg femes..heee~~ ^__^

Reply
avatar
February 26, 2011 at 1:48 PM delete

most welcome cik Bella..;) teruskan berblog ye..;D

Reply
avatar
pha is
AUTHOR
February 26, 2011 at 2:38 PM delete

follower 404 melaporkan diri. hehehehe

Reply
avatar
nub
AUTHOR
February 26, 2011 at 3:10 PM delete

millo hebat aa.. jeles2. gahaha lariiiiiiiii

Reply
avatar
February 26, 2011 at 3:20 PM delete

bkn main lg milo ea..hahaha...dh 400..agak2 klow umo dh tue la 2..haahh

Reply
avatar
farah dyana
AUTHOR
February 26, 2011 at 5:45 PM delete

soe takley nak drop kat shout box sebab fara pakai note book.shout box awk xmuat keluar kat screen fara.hehe.panjang lebar xplain.so fara nak btaw awk yg somel fara tagged awk..
tgk kat link ni yeh dear..

http://farahberboloqboloqs.blogspot.com/2011/02/jom-join-bloglist-myung-dae.html

Reply
avatar
February 26, 2011 at 7:09 PM delete

pha is: wahh nombor da macam Error 404 haa neway thanx ye

nub: haaa bru taw ka..tapi hebat2 millo hebat lagi org tu ada smpai 1000++ kan2...hehehe

bulat: owh kalau umo mcm ni kira millo la org paling bnyk makan garam, gula, minyak....hahaha

farah: thanx k syg...:)

Reply
avatar
Siqah Hussin
AUTHOR
March 28, 2016 at 3:35 PM delete

Wahhh. Tak tahu saya follower ke berapa. Hihi. Tahniah Cik Millo (*^_^*)

Reply
avatar