Thursday, December 30, 2010

Snokerling, Langkawi & New Year 2011


Salam semua...
tepat pukul 4 petang nanti millo dan seisi pejabat akan bertolak ke Langkawi Island...
Holiday ke??

owh tidak....
outstation jer....hihihhii

tapi kan, diorang je la yang wat inspection...
Millo dan sorang lagi kawan Millo ni dapat pelepasan tuk berehat serta bersuka ria di Pulau Langkawi itu...
hhohohoo...syukur alhamdulillah ada jugak orang nak sponsor Millo melancong...*terharu

orang dulu-dulu cakap..
sambil menyelam minum air...
Millo sebab x kawen lagi tak nak la minum air kat Tasik Dayang bunting tu kan...
kang tak sempat nak pape lagi...
baru nikah pas 10 bln da dpt bby...
ish ape aku merepek ni..
tak pe kalau dpt bby awal pun ok...rezeki tak tolak...heeeee

okeh, pasal sambil menyelam minum air ni, dah alang2 dapat bercuti kat sana ape lagi..
terus la sambut tahun baru ni...
well kalau nak tahu kan, ni la first time Millo sambut tahun baru..
becoz before this tahun baru je Millo sambut kat rumah dengan laptop dan drama Korea...
sebab Millo ni tak la gemar travel sangat...[tipu millo tipu]

heheee...;D

Kat sini Millo nak wish korang semua yang baca blog Millo ni sehat sejahtera, moga panjang umur dan murah rezeki....semoga tahun 2011 membawa kebaikan kepada diri masing-masing..
Millo doa my parents dimurahkan rezeki, sehat sejahtera, still jadi couple paling romantik dalam dunia...heheheh
n hoping 2011 will bring me a new brother-in-law....Weyh EE cepat kawen bagi aku ank sedara yang comel2...nak mata biwuu...hahahaha :)


6 comments:

nub said...

langkawi syokk!!!! kampong ceq

slamat 2011!!

woot-woot said...

miloooo

haha..i dah update tutorial tu..u boley re-do the chatbox and this time atas sket :)

kalo bawah jugak tell me..tapi mmg da atas da la.haha

eh jom la masok contest ni

best of the best contest !

HANEA RHINE said...

wahh!!
SERONOK GILA kau dpt g Langkawi!
aku ni ha tercongok je kt opis!
huh!
pape pn, dah rezeki kau kan..alhamdulillah. :)

* MissYaniAbdullah * said...

dah lama xsnockling...

Millomocca Danique said...

woot sayang, blog i ni tak la best mana pun..tpi pape pun i sapot ur intention tuk wat contest hahahaa....

nok darl: aku g jalan2 pun balik kena wat repot...hahahaha sonok ker???

miss yani: jom g snorkeling lagi...

Millomocca Danique said...

nub: SELAMAT TAHUN BARU 2011...hehehe :D

Post a Comment